Wisconsin lillkapsasupp!

1940
lillkapsasupp

Koostis

  • 3 spl soolata võid
  • 1 keskmine kollanesibul, hakitud
  • 1/4 tassi jahu
  • 2 tassi piima
  • 1,5 tassi vett
  • 2 tassi juurvilja/kanapuljongit
  • 2 lillkapsast, tükeldatud
  • 1 tl sinepit
  • 2 tassi valget juustu, pluss veel garneeringuks (soovi korral)

Sulata potis või, vala juurde sibulatükid ning kuumuta kuni need on klaasistunud. Lisa vaikselt jahu, piim, puljong, vesi ise pidevalt segades. Edasi vala hulka lillkapsa tükid ja keeda kuniks need on pehmenenud. Eemalda tulelt ning kasuta miksrit, et kõik püreestada. Aseta tagasi tulele ning lisa sinep ja juust. Serveeri pruunistatud saiakuubikute ja juustuga.