Tort Eesti 94


tort

Vajaminevad ained.

BISKVIIT PÕHI:
5 muna
5 spl jahu
5 spl suhkrut
1tl Küpsetuspulbrit

TÄIDIS:
Sulatatud shokolaad.

GLASUUR:
2 munavalget
375 g tuhksuhkrut

KAUNISTAMISEKS:
Shokolaad

Taigen

Eralda munad. Vahusta munavalge. Lisa järk-järgult jahu ja suhkur ning küpsetuspulber. Kalla taigen eelnevalt valmis pandud vormi.

Küpsetamine

Küpseta 200 kraadi juures 30 min.

Eelvalmistus

Lase biskviidil jahtuda. Lõika pooleks ja pane kahe kihi vahele shokolaad.

Glasuuri valmistamine

Glasuuri valmistamiseks vahusta munavalged tugevaks vahuks ja lisa tuhksuhkur.

Tordi katmine

Valmis kreem kalla tordile ja määri ääred ning pealne glasuuriga ilusti kokku, et jääks sile pind.

Kaunistamine

Tee shokolaadist Eesti teemalised kaunistused ja aseta need ettevaatlikult tordile.

Naudi! 🙂

logi sisse

Captcha!

unustasid parooli?

Back to
logi sisse
Choose A Format
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals