Vajaminevad ained.
BISKVIIT PÕHI:
5 muna
5 spl jahu
5 spl suhkrut
1tl Küpsetuspulbrit
TÄIDIS:
Sulatatud shokolaad.
GLASUUR:
2 munavalget
375 g tuhksuhkrut
KAUNISTAMISEKS:
Shokolaad
Taigen
Eralda munad. Vahusta munavalge. Lisa järk-järgult jahu ja suhkur ning küpsetuspulber. Kalla taigen eelnevalt valmis pandud vormi.
Küpsetamine
Küpseta 200 kraadi juures 30 min.
Eelvalmistus
Lase biskviidil jahtuda. Lõika pooleks ja pane kahe kihi vahele shokolaad.
Glasuuri valmistamine
Glasuuri valmistamiseks vahusta munavalged tugevaks vahuks ja lisa tuhksuhkur.
Tordi katmine
Valmis kreem kalla tordile ja määri ääred ning pealne glasuuriga ilusti kokku, et jääks sile pind.
Kaunistamine
Tee shokolaadist Eesti teemalised kaunistused ja aseta need ettevaatlikult tordile.
Naudi! 🙂