Jõulueri – võlts pohlamoos!

2525
Samm 1

Otsusta, kui suure koguse moosi soovid keeta. Mina võtsin ~300g pihlakas “Granatnaja-t”. (nimetus)
114

Samm 2

Koori ja lõigu sama kogus õunu.
115

Samm 3

Pestud ja nõrutatud marjad pane paksu põhjaga roostevabast terasest või emaileeritud potti ning lase neil 10-15 minutit pehmeks keeda. Seejärel lisa suhkur ning keeda 20-60 minutit. Vahepeal sega moosi puulusikaga ning eemaldada vaht. Kui tekib kahtlus, kas moos on ikka valmis, võta külm taldrik ning tilguta sellele veidi moosi. Kui tilgad ei valgu laiali, ongi moos valmis. Ka moosi läikiv pind näitab, et moos ei vaja enam keetmist.

Ole kursis Mai Magicu uudistega: http://magicmai.blogspot.com/ või liitu meiega FaceBookis: https://http://www.facebook.com/mmaimagic
116