Erinevad kodused bruschettad

By | sept. 3, 2016

Koostisosad:

Ciabatad. Kasutasin tumedaid, aga võib väga vabalt kasutada ka heledaid.
Tomatid. Kasutasin kirsstomateid kuna talvel pole häid suuri tomateid lihtsalt saada.
Kitsejuust
Pesto
Oliiviõli
Sool ja pipar

Keera ahi 200 kraadi peale ning laota küpsetuspaber pannile. Tee ciabatad oliiviõliga kokku ning aseta pannile. Tükelda tomatid ning pane nad koos kitsejuustuga ciabatade peale. Teised bruschettad tegin lihtsalt määrides pestot ciabatta peale. Kui ahi on 200 kraadi juures, siis pane pann sisse ja oota kuni ciabatad võtavad kuldsevärvuse ning kiired suupisted ongi valmis.

1365396181-29_228b886411cb36128d6fdefeadde2144 1365396182-53_0b24eced2e4b71b624c5e568f26ef3dc

Loe ka:   Muna keetmine

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga